Tuesday, September 7, 2010

DeCO..DECo..DEco..Umah Utk Raya..

Thn NI aku dgn husband decide nak cat umah..dia mintak aku pilih color..of course le pilih wane kegemaran aku..KUNING..

So petang tu dia bwk lik cat..aku dah xcited..x sabo nk cat..tp aku x cat r..just tlg tochup2 ckit2 jer..my husband yg cat..aku punya part ngemas2 umah jer..ubah2 decoRation Umah..

so Ari ahad aritu baru SempurNA umah tu,,dh bis Cat smuaNya..kami Berdua je Yang decorate..Lagi r xcited nak Raya..Rupa2Nya ramai gak jiran2 aku yg cat umah...tp lain2 color r..k ler..semaNgat raya..

SeMentara Nak raya ni ...mcm2 lagi idea nk buat utk cantikkan rumah..Nak pasang pelita sempeNa hari raya pun..x semPat r..Gpun Cuaca mlm x mengizinkan..asik ujan jer:-(..buat yg mana mampu jer...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete